Stichting Snowteam

ROAZ3636

Stichting Snowteam is een organisatie die trainingen verzorgt in het binnen en buitenland, evenals wedstrijdbegeleiding om de snowboardsport te bevorderen.

Training
De indoor trainingen worden het hele jaar door wekelijks gegeven in de uithof te Den Haag door Richard de Ruiter.
Doordat bijna wekelijks het aanbod aan obstacles varieert kunnen veel trics geoefend worden. Daarnaast wordt naast de schansen, boxen en rails in de zomer getraind met een grote airbag.

Freestyle Friday
Elke eerste vrijdag van de maand is er Freestyle Friday. Op deze avond staan er extra obstacles, worden regelmatig evenementen georganiseerd en is er altijd goede muziek en een goede relaxte sfeer waarbij ieder op zijn niveau zijn eigen grenzen verlegt.

Wedstrijden
Wanneer je op wedstrijdniveau wil snowboarden dan is Snowteam een goede eerste stap om de top te behalen. We zijn trots op de boarders die op zeer hoog niveau boarden waarbij het Snowteam de basis is en was.
Maar als je geen wedstrijden wil boarden is dat ook geen probleem. Ieder heeft zijn eigen doelen waar Richard je naar begeleid.

Trips
Het Snowteam orginiseert jaarlijks een aantal trips naar sneeuwlocaties in binnen- en buitenland. Een snowboardweek in het buitenland is hier onderdeel van en als Winterberg wit ziet, is het snowpark in Postwiesen een mooie dagbestemming.
Daarnaast worden trips aangeboden naar behoefte, dan wel waar Richard blij van wordt: bijvoorbeeld een freeride helikoptertrip in Georgië :)

Meer dan snowboarden!
Naast deze snowboardtrainingen worden er meerdere keren per jaar onder professionele begeleiding trainingen gegeven op trampolines met foampit en op duikplateaus in een torenbad om air-time en salto’s te leren en te vervolmaken. Daanaast sluiten we het seizoen voor de zomervakantie altijd af door samen te gaan wakeboarden.


Lid worden van snowteam is inclusief

– 1x per week 1 uur freestyletraining onder begeleiding van Richard
– 2x per jaar 1,5 trampolinespringen onder begeleiding van trampolinecentre
– 1 x per maand Freestyle Friday
Alle overige activiteiten worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden.

Klik hier om je in te schrijven!

 

The people